viernes, 1 de mayo de 2009

Això diu que era un col·legi anomenat Alfàndec...


on estudien i conviuen uns xiquets/es i unes profes d'infantil, a més d'altres de Primària i Secundària. El nostre cole és molt gran...! I en ell tots estem molt interessats per aconseguir un aprenentatge significatiu, perquè sols d'aquesta manera podrem arribar a desenvolupar totes les potencialitats dels xiquets/es i per tant assolir la finalitat fonamental de l'educació, que és el desenvolupament integral dels xiquets/es.
Això és clar que ho volem tots els mestres amb vocació i es suposa que ho som tots. Be, però també volem que ho facen amb creativitat, motivació, amb valors, solidaritat... i sobre tot amb alegria. Sí, és veritat, volem que vinguen al cole contents i participen activament en totes les tasques, és a dir que s'involucre activament en el seu procés d'aprenentatge.
En primer lloc, vos ensenyarem el nostre cole, ja voreu que és gran i per a nosaltres bonic, no és nou, ja té alguns anyets... Be així si alguna vegada visiteu Tavernes de la Valldigna sabreu que hi estarem nosaltres...

1 comentario:

  1. Amb mestres com tu és normal que una escola es faça gran... i sí, aconsegueixes que els xiquets vagen molt i molt contents a l'escola. Ho dic per experiència.
    Gràcies Elena i ànim amb el bloc que t'està quedant molt xulo!

    ResponderEliminar