sábado, 2 de mayo de 2009

La infermera del CP. Alfàndec


Al nostre col·legi comptem amb una infermera que s'anomena Pilar. Normalment el seu horari al cole és de 9 a 14h. És molt alegre, simpàtica i eficient. Cura als nostres alumnes quan cauen un bac, es peguen un tro, tropessen..., els posa el termòmetre, dóna la medicació als xiquets que ho necessiten ( amb l'autorització dels pares), es preocupa molt per ells i es du a l'ambulatori quan cal . A més ho fa amb molt de carinyo i simpatia. Porta una bata divertida, de colors, i no la tradicional bata blanca que sol fer por als xiquets/es, ja que aquesta última els recorda l'ambulatori u l'hospital. Això no passa amb Pilar, que amb la seua bata de colors va pel cole i els xiquets i xiquetes s'apropen a ella amb molta naturalitat i estima.

Tindre una infermera a l'escola és molt important i l'haurien de tindre totes les escoles. Tant de bo! ho tingueren totes. De veritat va de categoria!

Té un xicotet despatx, perquè no hi ha més lloc al cole, on fa les cures i és la infermeria. A principi de curs vingué a les classes, es presentà i ens va ensenyar la infermeria, a fi que tot el món coneguera aquest lloc i anara quan ho necessitara.

Sempre activa i atenta col·labora amb el centre també participant i fomentant projectes com: educar per a la salut ( salud bucodental, alimentació adequada, higiene, control postural, com previndre refredats...). També en el racó de la infermeria i taller de cuina ( informant sobre quins aliments poden menjar els diabètics i quins els celíacs) perquè hi ha xiquets/es diabètics i celíacs.

Els xiquets/es l'estimen molt i els/les mestres també i esperem que continue d'una manera permanent amb nosaltres.

Pilar continua així sempre!

T'estimem i et necessitem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario